Wij maken
professionele websites
voor elk budget

Vragen over beveiliging in Pamabiz sites


Wie heeft toegang tot de site om wijzigingen te maken?

Uiteraard heeft Pamabiz toegang tot de inhoud van de site, alsmede personeel van de bedrijven waar de servers zijn.

Verder kunnen wij beperkte "redaktie"-toegang geven aan wie u dit wenst te geven. Wij kunnen de toelatingen die we geven aanpassen aan elke persoon.

Terug naar de vragen

Zijn de paswoorden beveiligd?

Alle paswoorden zijn gecodeerd. Voor uw eerste aanmelding bij uw site krijgt u van ons een voorlopig paswoord. Wij raden u aan om dit paswoord onmiddellijk te wijzigen. Van zodra dit gedaan is, kunnen wij uw paswoord niet meer terugvinden. Als u het vergeet, kunnen we u enkel een nieuw voorlopig paswoord toewijzen.

Terug naar de vragen

Kan ervoor gezorgd worden dat de website niet kan gekopiëerd worden?

Per definitie kan alles wat je op een website ziet, gekopiëerd worden. Je neemt een "screenshot" ("prt" of "prnt scrn" toets) en kan het scherm, inclusief de foto’s vervolgens plakken in om het even welk programma. Er bestaan technieken die het moeilijker maken om te kopiëren maar wij bieden die niet aan gezien het de kosten voor de website beduidend hoger maakt.

Wij kunnen wel bepaalde pagina’s enkel toegankelijk maken met een gebruikersnaam en paswoord. Ook dit drijft de kost beduidend omhoog. Dit komt doordat er dan een systeem nodig is om de paswoorden en privileges van de gebruikers te beheren. Indien u hierin geïnteresseerd bent, contacteer ons.

Noteer terloops dat u verantwoordelijk bent voor de inhoud van de site. Let er in het bijzonder op dat u de toelating hebt van de auteur indien u foto's of teksten gebruikt van derden. Wees bijzonder voorzichtig met foto's die u op de web vindt. Bepaalde bedrijven maken er een business van om foto's te verspreiden en vragen dan achteraf grote bedragen voor "copyright infringement".

Terug naar de vragen

©  Copyright  2010-2021  -  www.pamabiz.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.