Wij maken
professionele websites
voor elk budget

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine familiale onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in de computer industrie, waarvan 10 in de Silicon Valley. Wij beschouwen onszelf als "des artisans du web". Wij willen een persoonlijke service geven en helpen graag mensen voor wie een website belangrijk is, maar die hiervoor soms een beperkt budget hebben.

Hoe we werken

Wij maken niet zomaar een website. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring in communicatie en geven u advies over de inhoud en de structuur van de site. Wij werken hier samen aan. De website die we voor u maken moet u helpen uw objectieven te bereiken.

Om meer te weten over hoe het allemaal verloopt bij het maken
van een website, zie de pagina "Verloop" in "Ons aanbod"
.

Kwaliteit aan lage prijzen

Hoe kunnen we onze prijzen zo laag houden?

Eerst en vooral zijn wij geen grote onderneming. We hebben weinig kosten. Wij hebben geen verkopers in dienst. Tevreden klanten zijn onze verkopers!

Voor de hardware infrastructuur (servers) gebruiken we de diensten van gespecialiseerde bedrijven waarmee wij jarenlange ervaring hebben. We weten dan ook hoe het beste eruit te halen aan de laagste prijs. Ook al geven wij niet toe op veiligheid en beschikbaarheid (al onze sites zijn ontdubbeld op verschillende servers bij twee verschillende bedrijven), toch blijven onze kosten zeer laag.

Wij gebruiken software die we zelf ontwikkeld hebben. Die software laat ons toe heel snel een nieuwe website te maken. Het grootste werk is niet het maken van de site zelf, maar wel het invullen ervan: het opstellen van een relevante inhoud, het vinden van de gepaste structuur en een aangepaste navigatie.

Wij blijven nieuwe functionaliteiten toevoegen aan onze software telkens de nood zich voordoet voor een klant. Die nieuwe of verbeterde functionaliteit is dan onmiddellijk beschikbaar voor alle andere klanten.

Onze software laat de klanten toe zelf kleine wijizigingen te doen aan hun website. Zo kunnen ze bvb de laatste nieuwtjes zelf op de home pagina zetten of de prijzen van hun producten aanpassen voor bestellingen via hun site. Dit is zeer handig voor onze klanten die er gebruik van willen maken; ook dit houdt onze kosten laag.

Voor de volledig prijslijst, zie "Tarieven".

Wilt u verder kennis maken, of hebt u meer vragen over wie we zijn of wat we doen? Aarzel niet om ons te contacteren. Stuur ons een berichtje, eventueel met uw telefoonnummer als u met ons wenst te spreken.

©  Copyright  2010-2021  -  www.pamabiz.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.