Wij maken
professionele websites
voor elk budget

Hoe verloopt het maken van een
Pamabiz website?

Het maken van een nieuwe website neemt gewoonlijk tussen 2 weken en 3 maanden in beslag. Het hangt af van de complexiteit van de site, hoe snel wij over de inhoud (teksten, foto’s, logos,...) kunnen beschikken en uw beschikbaarheid om de ontwerpen te herzien.

Objectieven

Meestal begint het met een video- of telefoonconferentie waarbij we proberen goed te begrijpen wat uw activiteit is en wat uw objectieven zijn met de website. Typische vragen die u kunt verwachten zijn:

  • Beschrijf in één of twee zinnen wat u doet.
  • Wat is uw doelgroep voor de site?
  • Wanneer moeten mensen beroep doen op uw diensten of producten?
  • Als iemand alleen de home pagina bezocht heeft, wat moet hij dan absoluut geleerd hebben over u, uw diensten of producten?
  • Wat differentiëert u van anderen die gelijke producten of diensten aanbieden? Wat maakt u uniek?

Domeinnaam

Wij zoeken samen naar een gepaste domeinnaam die beschikbaar is op het web. Wij registreren de domeinnaam voor u. Soms worden bijkomende domeinnamen geregistreerd om gemakkelijker toegang te geven tot uw site.

Meer vragen en antwoorden over domein namen...

Stijl

Nadat u gekozen hebt voor het type website (CARD, PRESENCE, PLUS of COMPLETE) geeft u ons een idee van de stijl die u verkiest. Wij geven u voorbeelden van sites die we gemaakt hebben. U kunt ook zelf voorbeelden aanbrengen van sites die qua layout, kleur, sfeer en uitstraling in de lijn liggen van wat u wenst.

Er zijn enorm veel mogelijkheden, maar er zijn ook enkele beperkingen in wat we kunnen doen voor de zeer lage prijzen die wij aanbieden.

Bestaande folders, brochures, affiches en dergelijke zijn ook altijd een grote hulp voor ons.

Gebaseerd op wat u ons meedeelt ontwikkelen wij enkele maquettes. Het gaat om beelden van de home pagina. U geeft ons uw commentaar en we passen de maquettes aan tot u tevreden bent met de algemene stijl, layout en kleurenschema.

Inhoud

Wij bespreken de inhoud en de organisatie van de site. U geeft ons teksten, foto's en andere documenten. Wij maken daarmee webpagina's met een aangepaste layout en navigatie.

Zolang de site in ontwikkeling is, is die enkel toegankelijk met een gebruikersnaam en paswoord. U kunt dus de site openen om herzieningen te doen en ons uw opmerkingen te geven.

Wanneer de site klaar is, openen we die voor het publiek. We kunnen dan nog altijd aanpassigen doen indien nodig.

Herzieningen

Een website moet regelmatig aangepast worden. U laat ons per email weten welke veranderingen er moeten gebeuren, stuurt ons nieuwe teksten en foto’s en we doen het voor u.

Indien u dat wenst kunnen wij u ook “redactie”-toegang geven tot uw site. Hiermee kunt u zelf veranderingen aanbrengen aan bepaalde elementen in de site. Dit kan handig zijn, gezien het in feite gemakkelijker is om zelf bvb een kader met “de nieuwtjes” te veranderen dan ons een email te sturen. Afhankelijk van uw technische vaardigheid kunnen wij u min of meer “redactie”-toegang geven.

©  Copyright  2010-2021  -  www.pamabiz.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.